Wolken

Soms zou ik zo graag daar zijn, zo op een heerlijk zachte wolk, de zon in mijn gezicht en pure stilte rondom mij. Dat lijkt mij heerlijk.

Gewoon op de wolk zitten/liggen/hangen en me ff geen zorgen maken, geen pijn voelen, geen negativiteit om me heen. Gewoon puur licht. Energie op doen.

Begrijp me niet verkeerd, ik hou ontzettend veel van mijn kleine mannetje. Maar er komt heel wat extra bij kijken, niet alleen op zorgvlak, ook je relatie lijdt daar enorm onder.

Er worden pijnlijke dingen geuit zoals, dit was niet het leven dat ik wou, ik wil terug naar de ons van vroeger, ik voel me ongelukkig. Maar helaas kan dat niet zomaar… we moeten verder. Maar niet iedereen kan of wil dit accepteren. Wat zeker wel begrijpelijk is, maar toch moeten we verder.

Het niet willen accepteren dat het nu anders moet lijdt dan weer tot frustraties en confrontaties. Gevoelens die er ook moeten zijn, maar die wat al zo uitputtend is nog vermoeiender maken.

Ik zou onze relatie nu beschrijven als “on edge”, niet echt de plek waar ik wil zitten terwijl we een specialleke proberen groot te brengen.

Maar ook dat is nu zo en moeten we door. Zoals ik al zei, er komt heel wat meer bij kijken dan enkel het extra zorg aspect.

Het is allemaal heel intens.

Wat zou het toch mooi zijn om af en toe gewichtloos en in alle stilte te baden in puur zonlicht op een wolk.

💚 team Zed 💚

Gepubliceerd door

col4aeentje

Ik ben mama van 3 prachtige zoontjes, hun namen zijn Nio, Dax en Zed. Zed heeft een genetische afwijking, Col4a1. Deze blog gaat hierover en hoe we hier met omgaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s